Hamikk

Rules: It's harder than it looks! Copy to your own blog, erase my answers, enter yours, and tag five people including the person who tagged you. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real.. nothing made up! IF the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.


What is ur name: Muhammad Dhanial Yahaya
A four letter word: Mask -.-
A boys name: Mubin -.-
A girl's name: Mira -.-
An occupation: Malaysian army -.-
Something you'll wear: Mascara -.-
A type of food: Mee Hunn -.-
Something found in the bathroom: Mop -.-
A place: Miland -.-
A reason for being late: Masak before going out -.-
Something u'd shout: Mak kau janda !! -.-
Something you drink: Milo -.-
A musical group: Malaysian Reject (ada pula ?) -.-
An animal: Mentadak -.-
A type of car: Mushibishi (wtf) -.-
A type of fruit: Macadamia Nut (hamik kau) -.-

I tag :
1. Fazrina
2. Elyaa
3. Hafidz
4. Shazana
5. Atifah

23 April 2010

kalau dah buat janji dengan orang lain , make sure kau tunaikan . ada paham ka macha ?

Cikgu SMKCJ


ouh puhlishhhh !

kalau korang nak karang cerita , jangan karang cerita macam ni . sebab orang akan gelakkan kita balik :D

kalau nak buat cerita pun agak2 lah . kalau kata semua student TAK SUKA aku , memang aku dah lama dipulaukan oleh diorang la kan . tak mungkin aku still sihat2 , still ramai kawan (tak kira bangsa dan agama apa) ataupun masih tak buat loporan sebab dipukul oleh student SMKCJ kan . kalau polis tanya kenapa ? sebab SEMUA STUDENT TAK SUKA SAYA ! whtttt ? HAHA .

kalau pasal meyampuk tu lagi tak berasas ! malas nak comment banyak . sekarang kamcing dengan aku USTAZAH , CIKGU HAMISAH . diorang tahu perangai aku macam mana -___-'

lagipun CIKGU HAMIZAH , seingat2 saya la kan , cikgu ajar saya masa saya form 1 je . masa tu pun belum baligh lagi , ajar saya pun tak sampai setengah tahun , macam mana tahu perangai saya ni ? ouhhh tidakkk

serah phone teruskan senang , takpayah nak comment pasal aku

SmkCj -___-

PHONE KENA RAMPAS SEBAB BERFACEBOOK KETIKA KURSUS , YEAHHH TERBAIK !

TERIMA KASIH KEPADA 'WARGA SMKCJ' ! -___-'

Miahaha

video

slow down your laptop's volume or else you will get annoyed -____-'

ERR !

tkpelah , tkde sapa sudi dengar cerita badak air ni :'(

si polan A
"wey semalam aku pergi dekat ni , dengan dia tu , pastu aku main ni , makan jap then aku pergi tu . sesat kat sini , balik sini dah pukul 6 . baru lah aku dapat main tu" *dengan nada yang semangat nak bercerita*

si polan B
SO , LIKE I CARE ?!

si polan A
okay

apa perasaan korang kalau berhadapan dengan orang macam ni ?

Daddy Saya Nak



pahal title dah macam sundel ? haram betul , haha -___-'
okay nak kereta ni ye Encik Yahaya :)