Haa , Kan Dah Cakap

serves you right !

kan orang dulu pernah cakap , JANGAN JOLOK SARANG TEBUAN , NANTI TERIMA PADAHNYA sama la kes kau ni . ish , kenapa la nak jaga tepi kain orang ? padahal kain sendiri pun tak terjaga . kalau nak kutuk sekali pun , tapis boleh tak ? tak la jadi teruk macam ni . ouh kononya RESPECT ? banyak la respect kau -,-'


so lain kali , JOLOK la hati2 sikit kalau ye pun nak JOLOK sangat

8 comments:

rda hot said...

Hahaha. Macam mana lah nak jolok hati2 tu kan.

AFIQah said...

jolok sarang lebah bulih?

Muhd Hafidz said...

haaaaaaa, ape pasai ni? -..-' sekali lg entry kau aku tk fhm >.<

henshein said...

jnji bek pny..hahaha..jolok2 tu beragak gak la,,pkai la body shield

Eff Ass said...

x baik duh main jolok :DDDDD

dira said...

tak payah JOLOK sangat .hahahaha
btw ,don't forget bg aku blog nya :)

Shazana Samaluddin said...

tiba2 tang jolok capital letter. hahaha

DOLCEshasha said...

aku tertarik dengan gambar uhh =,=
(psycho dude)

nih jolok pa nih ? pedia pedia ??