Just A Quick Update. I'm Exhausted

Hey kamu kamu sekalian :) Hari yang dinantikan sudah pun berakhir. Alhamdulillah semuanya okay, takde apa masalah. Kaki pun penat tak habis lagi, gambar semua malas nak upload. Maybe upload dekat formspring esok atau lusa or tak akan diupload -.- Anyway, Singapore memang terbaik. No doubt!

Like yeah, see yaaaaa soon :)

Kau Mampu?

Hye nama saya Odah, saya suka pakai eyeliner tebal. Baru jejants tengok saya dengan ghairah. Ekhem ekhem Bye!



Dekat bawah ada video cara-cara nak pakai eyeliner oleh pondan Dhanialle. Ekhem, eyeliner transparent uolls. Amacam, korang hader dekat rumah? Tak hader kan. So let's see macam mana aku letak eyeliner dengan cara yang betul lagi senang. Kenapa FS post dulu pasal eyeliner ni? Berani caras aku kan, memang tempah penampar doh. Hahaha.

Opps, dah habis rakam baru teringat lupa nak kepit kan suara macam abang cashier Asam Laksa dekat Jusco, Mid Valley. Okay itu serious lawak :0 Lembut dah okay, tiba tiba sampai suara. AHMAGAD! nightmare tak hengat dunia chuolls. Hader aku kesah?



Sebelum tu, pada korang yang takut bos nampak korang tidur dekat pejabat boleh la try pakai eyeliner macam ni. Sampai bila bila pun tak kan kantoi. Azabbbbbb~



video



The real tutorial cara nak pakai eyeliner


Cerita Sikit Sebanyak -.-

Muka suci baru bangun tidur :)

I slept at 5am yesterday, and i woke up early around 9.30am. Imagine berapa jam je i tidur semalam. Bukan tak tidur sebab tolong mak aku kacau dodol ke hape tapi saje cari pasal -.- Tu yang bangun mata sepet sebelah macam lembu tengah sedih nak kena korban, ah sungguh adorable kan. Oh yah, lagi sekali tak pergi sembahyang raya. Tu tak adorable kan, takpe saya tahu. Tsk tsk.



Yummy ^.^

Dah tahu lambat tu terus kelam kabut pergi mandi sebab makanan dah terhidang. Tak nak lepas kan peluang yang ada, makan ramai ramai -.- Satgi buat cerita sedih makan sorang-sorang, sadis. Oh yang aku agak pelik sebab terdengar ada suara sumbang berkata kata tadi pagi. Ayat dia lebih kurang macam ni 'Kau tahu je kan ada makanan'. Middle finger for you, haha



She's totally awesome -.- Ambil gambar dia, ambil gambar dia

Bila masing masing bangun 'awal pagi' mulalah mengantuk macam apa. Aku mengantuk jugak actually but yah, dhanial kuat kan. Mana boleh lemah lemah. Oh gitu kan -.- Tapi aku macam nak lempang jugak nak tidur kena pakai spec segala bagai. Kau hengat kau diva tak boleh kena cahaya segala bagai? pfftttt, haha



Tiba tiba diva jadi monster bila tahu paparazzi amik gambar dia.
Habis tumbuh semua bulu yang ada. Serammm~



Lepastu buat buat terkejut bila tengok monster bangun o.0



Tiba tiba ustazah datang nak baca apa yang patut, biar monster keji tu berubah jadi manusia balik.
Thank God! :')



Lepastu ustazah mintak kawan dia tolong dia. Annnnndddddd...



Tadaaa! monster keji terus berubah jadi wanita solehah uolls. Terus pakai tudung ala ala Siti Nurhaliza kan. Harus nampak rambut sikit sikit kan *pengsan*


BYE!

See You Next Year :')

Feeling2 sedih dekat pintu bila tengok senior belajar dalam kelas :')

Ceh pejam celik pejam celik dah habis dah sekolah. Dah tak payah nak stress stress bila dapat paper. Sebab apa nak stress? sebab saya memang pengstress. Sebab apa pengestress sebab saya suka stress. Sebab apa suka stress sebab... Okay shut up dhanial!


Haa, yang melompat tu dengan tangan masuk pocket tu aku la, hikhik

Tapi yang seronok sekali tang majalah sekolah. Muka aku merata weh, apa sebabnya merata? Sebab aku jaga budak budak ni masa photoshoot. Bila tak cukup orang je aku masuk, bila tak cukup orang je aku masuk. Orang cakap malu ni tak ke mana kan, so aku memang tak malu dalam bab2 macam ni. Tapi tak puas hati, bukan aku sorang je macamtu. Ramai lagi nak menyemak pastu gambar diorang pulak yang banyak dari aku. Penat aku je menyemak =.=


Deanial, Qahar


Asma, Aina


Miza, Elyaa, Dirale, Miena, Pajie

Selama aku aku jadi pelajar tahun ni, cuma ada 5+5+?? (soalan SPM tahun lepas no 1) orang je kawan dekat sekolah. Eh takde la 10 orang je kawan aku. Gembira la si Hamiz baca blog aku kan, citt. Kira buat apa semua dengan 10 orang ni jelah. Nak mengutuk ke, nak ponteng kelas/sekolah ke nak lepak luar sekali ke. SEMUA benda la. Tu yang macam sayang lebih dekat diorang ni, kira macam KKS la (kawan karib selamanya -.-) katanyaaaa <3



Ramai kan? -.-

Paling aku rindu suasana kelas. Sebab kelas aku je paling ramai (bangga sial) nak dekat 50 orang tuuu dalam satu kelas. Atau dlebh tepat 47 orang dalam kelas yang kecik macam hajshdshs tu. Bayangkan la kalau semu mulut macam joyah sorang sorang kan. Memang terbaik! Tapi tak pernah perfect pun 47 orang datang. Sehari mesti ada je yang tak datang, dasarrrrr -.- Kalau semua datang pun time periksa, apa kau nak buat bila periksa? Nak bercakap? nahhh jangan harap. So sama je, takde function kayyy, pfftttt.



Dekat sekolah je boleh main squash, kat luar harem


Pastu boleh makan cake coklat sambil pose macam Aina ni, pfftt hahaha


Boleh buat tarian waka waka dalam kelas. Pastu nak turun kena buat muka relax kay


Sekolah kau haderr? Sekolah aku je ada tingkap pecah macam ni -.-


Bila dah bersila atas lantai kena buat peace. Oh jangan lupa pout sekali. Baru style

Banyak benda boleh buat dekat sekolah kalau nak bandingkan dekat rumah. Yang best bila dapat kawan kawan saik-ko. Tsk tsk tsk, nak menangis sekarang :'( hukhuk

Tapi takpe, masa tetap berlalu walaupun kau nangis macam mana pun. Apa nak buat kan. Teruskan jelah hidup selagi kau bernyawa ni. Oh lupa, next year i form5 kayy. Habislah buli habis habisan junior tahun depan, haha. GOD SPM! shit shit shit. Tiba tiba nervous, hahaha.


Senyapppppppp!


Ehem ehem :)


Okay semua budak form5, selamat menghadapi peperiksaan yang bajet2 memubunuh korang tu. Dan jangan lupa kami di cj eh, oh my dior. Gonna miss yaa all. Make sure next year korang korang semua jemput aku naik kereta. Kereta kancil, kelisa, myvi please jangan jemput aku. At least Honda city ke kan. Okay laa kannn, hahaha. He-bad paling aku tuntut sekali wey :P
xoxo

Saya Memang Adorable :)

Okay saya hebat. Sebab tu saya tiru kakak saya letak like box dekat tepi. So yeah followers boleh la like sekarang. Serious saya akan sayang awak lebih :) Apa?! nak cakap saya cari publisiti murahan? Okay silakan, sebab sesungguhnya saya memang suka publisiti murah. Uolls mampu? Mak mampu okayyyy.

Nak habaq ni, entry aku sekarang hangpa dah boleh comment. Takde dah apakah? wow or hebat. Hahaha boo lame! -.-

Jaga Kain Apak Kau Okay

Walaupun kaki besar macam gajah, ada aku kesah?


Aku tak tahu kenapa dah takde hati dan perasaan dekat blogger.com semenjak dua menjak ni -.- Rasa macam tak perlu pun ada blog bagai. Setiap kali aku post mesti ada je nak cakap taik dengan aku. Asal macam ni, kenapa macamtu, tak baik la macam ni, tak elok la macamtu. I WAS LIKE WHAT THE FUCK? Are you kidding me bitch? Ni blog sape ntah, suka hati la nak post pasal apa pun kan. Sakit mata baca, tak payah bukak blog aku ni. Apa lancau la kau ni, pissed off :-@