Kau Mampu?

Hye nama saya Odah, saya suka pakai eyeliner tebal. Baru jejants tengok saya dengan ghairah. Ekhem ekhem Bye!



Dekat bawah ada video cara-cara nak pakai eyeliner oleh pondan Dhanialle. Ekhem, eyeliner transparent uolls. Amacam, korang hader dekat rumah? Tak hader kan. So let's see macam mana aku letak eyeliner dengan cara yang betul lagi senang. Kenapa FS post dulu pasal eyeliner ni? Berani caras aku kan, memang tempah penampar doh. Hahaha.

Opps, dah habis rakam baru teringat lupa nak kepit kan suara macam abang cashier Asam Laksa dekat Jusco, Mid Valley. Okay itu serious lawak :0 Lembut dah okay, tiba tiba sampai suara. AHMAGAD! nightmare tak hengat dunia chuolls. Hader aku kesah?



Sebelum tu, pada korang yang takut bos nampak korang tidur dekat pejabat boleh la try pakai eyeliner macam ni. Sampai bila bila pun tak kan kantoi. Azabbbbbb~



video



The real tutorial cara nak pakai eyeliner


10 comments:

FS said...

meh bitch nak rock yr blog! kau memang nak caras akak kaaan.

guysssss, yg betul2 nak pakai eyeliner TAK transparents, pergi melawat blog akak, damn u MOK!

dhanial yahaya said...

bla bla bla.. *yawning

Anonymous said...

dhanial, u rock! hahaha serious funny. A pen as an eyeliner, transparent la sngt! hhha
: Nadiah

dhanial yahaya said...

hahaha, thanks. you should try tau nadiah :P

Feeqa said...

sumpah kelakar part bulat tuh. HAHAHAHA. good job! soh, atyn ikut tips kau ni :DD

dhanial yahaya said...

hahaha, dia dah caras aku nyahhh

DOLCEshasha said...

cisss, ko penyebab rosak abes mata org lain nyahhhh! hahaha

dhanial yahaya said...

haha, okay apa yang bulat2 sampai dahi tu. style weh :D

dylakamil said...

hahahahahahah video tu lawak! bab tarik smpai hujung pastu buat bulat bulat. hahahaha!

dhanial yahaya said...

Hahaha, boleh gelak guling2 tak? -.-