SMKCJ Terboek!

Okay penat. Bukan penat makan ke penat tidur, tapi penat berlari hari ni. Mati lah penat, padahal sibuk dok ambil gambar diorang je. Dari start sampai habis, dok ambil gambar je. Lepastu penat ambil gambar naik kereta cikgu Julia pulak sebab tak terdaya nak jalan lagi beberapa meter. Habis semua budak dok maki hamun aku dengan Kama. Peduli apa aku? Haha


Ni haaa geng bas sekolah CJ. Ketua dia yang cekak pinggang sambil senyum tu, Kama. Habis semua taiko sekolah tunduk siap sujud dekat kaki bila lalu depan dia. Wahhh gitu, pengsan la budak sekolah lepas ni.



Tak sah kan kalau gambar Dhanial tak gedik. Nah hamik! Kaw kaw punya gedik. Yeah sebelah tu Sue and lagi sorang i'm not sure. Bukan apa, sebab tak pernah sembang sekali. Selalu jumpa dekat Mines je bila dia tengah kerja. Dah tu kalau tak senyum tak sah, hehe



Berpeluh mengalah kan budak yang lari, padahal catwalk je sepanjang jalan, catwalk chuolls T.T Sebelah tu budak kelas, sebab apa bergambar dengan dia? Sebab dia hebat. Dia dapat nombor satu! Wahhh teruja nak bergambar! Padahal sebelum ni tak nak pun bergambar sama ke apa kan.



\
Relax jewp larh! Watperx nuck kewcah kewcah kanz! Muehehe -.-



Haaa ni pulak abang gagah kita. Terkezut sebab ex-senior ramai datang. Menyemak je kan! Haha takde lah. Kalu takde diorang aku rasa tak berjaya kot merentas desa tahun ni. Well banyak banyak terima kasih. Oh ye, tak lupa jugak dekat kau si SOMBONG! Tengok aku buat muka ketat je kan, la ha nat tun.



Ceh si Azmi buat buat busy padahal menyemak je nak bergambar. Sampai berpeluh pose macamtu je, semata mata nak nampak yang kononnya dia buat kerja! :P



Okay ni sumpah picture of the day! Tengok muka yang blah kira tu, Tak boleh blah weh! Hahaha semangat nak bersukan sangat kau ni Ijam. Ingat pesan ustaz Sufi! Buat apa semua dengan niat. Anggap sekolah tu ibarat syurga bukan neraka! @..@ tiba tiba.


Semua orang nampak aku dengan Kama sure nak pose bagai depan camera! Padahal tak snap pun. Semua hebat bila depan camera, ada yang slow buat buat penat berlari ada yang tutup muka malu malu kucing. Hevat! Hevat!


Apew niewp! Maluew la itewww! -.-



Okay tu je cerita kita hari ni pasal merentas desa. Takde mood sangat nak update pasal merentas desa ni. Senang cerita apa apa yang berkaitan pasal sukan aku takde mood. Haaaa bleyyy?! haha.


Lagipun this year last aku nak merentas desa apa semua. Tahun depan tak tahu apa jadi, entah hidu entah meninggal! Yang penting kawan kawan yang sekepala. Okay bye!

11 comments:

nadira said...

wahhhhh ,meriah gituu .haha

dhanial yahaya said...

Meriah sangat la kan. Hhahaa

aina ali said...

tang ros je tak leh belah , malu gitu nak amek gambar . fuck , hahaa

dhanial yahaya said...

Hahaha, dia comel apewww. Diva la kononnya

elya ashikin said...

hahahahaa. sebenarnya merentas desa kau semalam ke tadi?

dhanial yahaya said...

Hahaha, besok agaknya! -.-

Zylee said...

Ya Allah ya Allah . Haha .

dylakamil said...

chuolls pun bolehhh, hahahah

hambboiii apa pasal sukan malashh malashh ni, kenerwww rajirnn ahh shikittt, hahah

dhanial yahaya said...

Hahahahaha shit you aziey =.=

Elehhhh, tahu la cikgu sukan kan dyla. Hahaha

FS said...

derr gambar u'olls lari mana pulaaaak, i tunggu tu

Feeqa said...

sebelah kira pun boleh. haha.

ni yg dok hapdet mlm td ni? haha