Dhanial Makin Busy? :-O

Haaaa ni dia kawan kita yang patah kaki yang dah seminggu lebih tak sekolah. Tapi bila aku pergi melawat dia pehhh terkesima sebentar! Tiba tiba ada buku perdangangan dengan agama dekat atas meja kan. Dah tu siap dengan buku nota and pencil case bagai, pehhh betul betul nak SPM kau, main gila weh. :D Tapi now dia dah balik rumah, dah boleh jalan pergi berak apa semua, kira okay la kan. Dah sihat sikit, alhamdulillah. Dengan berkat hasil doa aku kau sihat jugak :')




Lepastu jumpa Mira a.k.a rakan facebook! Wah ni dah masuk kali kedua aku pergi lepak dengan dia menaiki motor yang tak berapa nak laju tu. Time break je mesti ajak aku lepak, bosan kononnya. Tapi berbaloi, siap belanja aku makan nasi goweng berlachan. Muehehe, comel sungguh Dhanial eja nasi goreng. Rasa macam nak cubit pipi sambil tarik tarik misai tak? Haharapan. Sebab Dhanial setiap pagi mesti kena shaved misai dia. Okay tak perlu bagitahu semua orang, bye! -.-



Nashiew Goweng Berlachan! Sedap uolls. Try la makan dekat Johnny's, macam macam ada. Kau order je, semua ada. Duit pun kena ada la. Kalau takde...okay dah blank T.T


10 comments:

aina ali said...

kesian ye qahar , amboi sedap ye nasi goreng tuh . hahah

ayuazami said...

nasi goreng belacan, favorite ever ^_^

Fazrina Mokhtar said...

comelnyewww qahar. hahahaa.

DOLCEshasha said...

dhan, esok ktrg cuti. heheh

elya ashikin said...

aku harap aku dok dtg rumah kau. bilik kau bersepah dgn buku yaaaa ! hahaha

naz said...

pwiittt tanda kemesraan di situ haha

atifah said...

sempat kau kaitkan qahar dgn nasi goweng kau tu ? haha aku harap satu hari nanti kau boleh belanjew kitew ye

mirara said...

tak terima kasih pun kat aku , haha

Heidi Shafiq said...

wahh.. nak try la nt.. :)

Feeqa said...

aku ingat mira pakai baju skolah ohh, haha.