Dhanial Dah 17 Tahun

Korang masih ingat tak contoh mascara pasar malam tu? Kalau ingat bagus la. Tapi jangan risau, Dhanial tak akan guna peribahasa tu dah. Dhanial nak guna contoh lain dalam entry kali ni. Erm, seperti makan, kunyah dan hilang. Haaa, macamtu lah nak gambarkan yang masa berlalu dengan pantas! Kau letak nasi dalam mulut kau, alih2 nasi dah masuk dalam perut kau kan. Hahaha overzzz! -.-

Tak sangka, Dhanial yang dulunya sangat kecil dan sangat penakut dan tidak berbulu dah jadi sangat Besar dan sangat berani dan berbulu lebat *Berani sangat uolls! -.- Sekejap je aku dah nak habiskan zaman persekolahan. Kalau time dulu masa aku darjah 2/3, aku selalu kira berapa lama lagi aku nak habis sekolah. Yang best selalu kira sampai form 6, form 7. Lepastu patah balik kira atas kertas (nampak sangat dari kecik bodoh math) Alih alih sekarang lagi 10 bulan je :')

Well aku ak berterima kasih dekat sesiapa yang wish birthday aku. Oh ye, tiba tiba bff yang gaduh manja sebelum ni wish aku tadi pagi. Shoot, terharu rasa macam nak peluk dia sendat sendat rasa macam tak nak lepas, kalau boleh nak peluk sampai habis sekolah! *OveRzZ!



Thanks mom! Love you. Btw, birthday baba 23 Jan, so senang cake sekali buat. Tak payah nak bazir beli sorang satu. Class kan :')



Happy birthday baba! Love you too. And thanks for the bike! Ni yang buat sayang lebih. Rasa macam nak picit pipi sambil tarik misai satu satu sambil cakap "Anyonyonyo, baiknya diewww belikan itew motor" dekat baba. Hehe

10 comments:

scha sykes said...

dhan! birthday ayah kau serious sme dgn aku?? :D haha

dhanial yahaya said...

Oh yeah babe :)

FS said...

Apsal baba nampak kurus. And seriously dah dapat motor?!

dylakamil said...

yuhuhuhu happy birthday again dhan ;)
dieww dapat bikeeee gitueewwwww, sonok2 :D

mirara said...

tuu yg tadi datang menayang kat aku kan ? haha

Feeqa said...

dpt motor? pahni sng nk anta atyn p ktm :DD

Fazrina Mokhtar said...

motor ape we? jeng jeng. hahaha.

DOLCEshasha said...

whoahhhh boleh lerrr wemmpitzzzzz! :)

NDYANAH K . said...

handsome ayah kau !

dhanial yahaya said...

Baba ken dera dengan i la fs.

Hehehe, thanks dyla kamil :P

Hang yang suruh p kan mira? -.-

Hahaha, asal doh hantar g ktm feeqa? -.-

Hahaha, shoot! Diam eh pajiena.

Tu la pasal shasha, habis rempit dah aku rasa :D

Tengok anak dia la dyana -.-