Ex-SMKCJ

Bangun je tengahari tadi aku dah dengar mak cik Ina membebel. Bebel benda yang sama setiap weekend pulak tu. Pasal kasut sekolah, katil tak kemas, baju belakang pintu bersepah sepah, barang letak merata dan banyak lagi.

Okay terpaksa mengalah dengan mak cik Ina kitewww. Habis kalau dia dah keluarkan bunyi nyaring yang tak terhingga dekat telinga kau, kau boleh buat tak tahu lagi? Kau boleh buat buat gelak tengok tv padahal tengah tengok cerita hingga hujung nyawa? Lepas dah buat semua yang diperintah terus keluar pergi Mines, phew!


Meet the seniors!

Okay time ni dekat Lake View tengah order makanan. Entah kenapa Azmi jadi macamtu, kononya fierce sampai aku yang tangkap gambar pun mengigil tangan nak ambil gambar sebab takut dia makan i dengan lahapnya! ~.~ Okay over!



Meet Fazrina and Azmi. Mereka ibarat kucing dengan tikus *anjing binatang haram* Diorang asyik nak bergaduh je, tapi takpe anda berdua comel bila bergaduh. So kira kalau korang stop gaduh, korang dah tak comel dah. Terus nak tampar berkali kali T.T



Ni pulak Danial, dia ketua pengawas tahun lepas. Ekhem tengok rambut dia, bukan calang calang orang boleh buat seh. Siap guna hairdryer kau, mampu uolls nak beat dia? Tak kennnn. Tak silap aku ada 3 steps rambut dia. Next post ill share with you guys macam mana nak buat 3 steps tu. So tunggguuuuussssZzzzzz



HyEpeE aB@nG @sh@P y@Ng G@g@h, HiKhiksS



Setiap kali pergi Mines wajib lalu lalang depan Uncle John sebab nak tengok Elya kita bekerja. Sampai sekarang aku tak dapat tengok mamat bernama Kuih (Ku Yeh) dia. Kalau nak cakap nama mamat ni dekat Uncle John kau kena sebut perlahan lahan. Ni petua dari Elyaa comel kita.


Apa pun, aku happy hari ni. Thanks a lot! :')

9 comments:

mirara said...

kau happy tapi aku sedih :(

Fazrina Mokhtar said...

hahaha. KUIH! hahaha.

aina ali said...

wahh , rindu ex-senior cj .

Feeqa said...

ketua pengawas hemsem ohhh. haha.

x lama lg yg gaduh tu jadi kapel aah. haha

DEKO AL-YAHYA said...

ABANG ASHAP YANG GAGAH ? P MATII ! hahahahhahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


ok bye

FS said...

Pasaipa mira sedih? Tak seronok kerja?

Eh eh Faz dengan sape name dia ni balik? :D

dhanial yahaya said...

Kesian hang mira, lepak ah sini doh.

Hahaha, kan. Kuih pun bolehhhh

Aina, aku dah lepaskan rindu dah. Kau bila lagi? Haha

Hahaha handsome ke? -..- Diorang dah ada orang lain la feeqa :D

Napewww? Tuck gagah yewp?! T.T

Dia kena halau la FS :D oh tak la, faz dengan muim -.-

elya ashikin said...
This comment has been removed by the author.
dhanial yahaya said...

Hahahaha, comel what kuih :P oh yeah, masih tak puas hati sebab tak dapat tengok muka dia -.-