Masalah Tak Pernah Nak Hilang


Serious aku terkilan doh sekarang. Lepas masalah ni dah selesai, masalah lagi satu pulak datang menyerang. Serang bertubi tubi uolls, kau mampu? Erm bukan masalah apa pun, tapi bagi aku serious masalah besar. Dah tu aku still bengang sebab tak tahu apa aku dah buat dekat dia sampai dia anggap aku macam tunggul je sekarang. Duduk pun dah tak nak sebelah sebelah. Padahal sebelum ni bukan main rapat lagi kitorang. Sampai pergi mana semua nak sama, semua nak bergurau sama sama.

Tapi sekarang, nak tengok aku pun dah macam nak muntah. Erm okay, maybe aku ada buat salah ke apa. Tapi please la jangan nak padam aku macamtu je. Tak nak sedih pulak en aku yang kena ni. SeWdIhh JeWp IteW, w@seW m@C@m nuCk n@Ngews jeWp. Dengan ini, saya Muhammad Dhanial Yahaya, ingin meminta ampun dan maaf jikalau saya telah buat salah dan silap dari hujung rambut hingga hujung kaki. Btw Muhd Qahar, get well soon, biar kaki kau elok cepat sikit. So aku tak bosan dah kalau kau ada :')


MANUSIA BERUBAH DENGAN SEKELIP MATA. Macam pakai mascara pasar malam tebal tebal lepastu kau kelip mata kau, sekali semua mascara kau jatuh dekat pipi, haa macamtu la. Sekejap je berubah T.T


16 comments:

FS said...

Bodoh betul contoh mascara tu. -_-'

dhanial yahaya said...

Contoh yang jelas, hahaha

elya ashikin said...

MDBD ke sayang? chill doh. dlm spm contoh mascara mcm tu A+ terus kau dpt doh. haha

mirara said...

jangan la sedih sygs

btw , contoh tuu sgt2 la menarik <3

aina ali said...

dhan jangan risau aku ade . bia je dy tuh nak membawa diri . kite tengok bape lame boleh bertahan .

dhanial yahaya said...

yes, its mdbd! -.- haha kan elyaa, sure cikgu kader melutut menangis nak belajar dengan aku. haha

alright mira :P

but aku still rasa kesunyian dan kehilangan! kau boleh la cerita aina, kau tak rasa

Fazrina Mokhtar said...

siapakah? knp mascara we? tak blusher, celak? hahaha.

jgn ckp mcm tu doh, aku tak pilih kasih ape pung. cuma tak tahu nak comment ape? hmm. haihh bday dah dekt jgn garang sgt :(

dhanial yahaya said...

haha, make up lain semua tak best :P haaa, tahu kau takut! hahaha :D

Feeqa said...

hah, aku x stuju ngn atyn. menarik contoh kauu :D

Imran nyambek said...

best en pakai mascara?haha

atifah said...

sabar lah dhan !

dhanial yahaya said...

kan feeqa kan, dia jealous tu.

Hahahaha, tak pernah try. Best la kot :D

Okay aku sabar :)

DOLCEshasha said...

lantak dia jela Dhan oii. aii kan ada ;p

dhanial yahaya said...

Hehehe, sayang you kakak hot.

Anonymous said...

hmmm aku still cam nie ok...
xde pape yg brubah klau ko yg mgubah kan nye...

hope u understood =[

dhanial yahaya said...

ERMMMMM