Dari Kepala Ke Ketiak

Wahhh title sungguh menyelerakan. Well hari ni aku berjaya keluar kan peluh yang tak berapa nak sikit ni dengan bermain badminton dekat FLEET. Tapi peluh aku dah melimpah limpah sebelum main badminton lagi. Sebab apa? sebab motor yang macam hssgdhshshs! dok buat hal tak boleh nak start. Tapi bukan aku yang tak reti nak start ke apa eh, motor tu mmang susah nak start. Mesti korang macam "wtf dhanial! start motor pun tak reti?!" bukan bukan. Kalau sekali takpelah, tapi 2 kali uolls, bayangkan la. Sungguh azab dan memalukan, rasa macam nak tepek muka dengan taik lembu je tadi -.-' Anyways activity hari ini sangat mengembirakan dan memberi tekanan kepada saya. Ini bukan gurauan! NO NO NO! *sambil jari telunjuk bergerak ke kiri dan ke kanan dengan laju!


Pasukan A mengalahkan pasukan B


Kumpulan B terpaksa akur dengan keputusan pengadil *dhanial yahaya


Aku sedang memberi tunjuk ajar kepada semua gadis yang tak tahu bermain. Oh my god, i'm so talented! i know i know :')


Picture of the day! Hyped! T.T


Aqi, Peeqa, Abi Yazid sorry gambar korang takde nak penuhkan dekat entry ni. Btw, semua orang menghappykan saya pada hari ini, tahniah you guys :') And yeah, first time tengok my cousin, Mira dok busy buat kerja dekat Jusco, haha kelakar doh kau dengan bow tie apa semua, rasa macam nak tampar bontot kau laju laju je doh, pffttt! Kbye! :-D

10 comments:

Feeqa said...

mira kat umah kau lg ke hapa? pengadil pn berpeluh ke?

dhanial yahaya said...

tak la. dia ada dekat rumah mak cik blah bapak dia dekat kajang. hehe

bukan 24jam aku jadi pengadil okay. aku ada jugak main, amboi feeqa, tempah maut hang naaa. hahaha :D

aina ali said...

hahaha . semua gamba bergerak . okay the last picture yg baju hijau sedang melompat itu saya . cantek sangat. aww aww

mirara said...

why tetiba isu tentang saya naik , hehe

bagus la tuu abang bg ketiak basah byk2 lg :)

itu ATMA :) said...

Wahhhh~ azam 2011 ehh ??

FS said...

Dah bawak motor baba?

dhanial yahaya said...

alamak, bangga pulak kau aina -.-

haha, rindu kan. kena la update mira oi :D

haha, mesti la atma. diet doh dhanial sekarang :D

yup! kenapa doh paten?

DEKO AL-YAHYA said...

HAHAHAHHAA yang bayang2 tu kau ke ? mcm over -.- style lebih stg tak p mana pun shuttleCOCK tu

dhanial yahaya said...

aku ler, style sangat kot sampai tak boleh baca caption. hahaha :D

eh hello, aku pandai main badminton k. please bukak dua2 mata :D

Zylee said...

bole kurus dhan . haha