See You Next Year :')

Feeling2 sedih dekat pintu bila tengok senior belajar dalam kelas :')

Ceh pejam celik pejam celik dah habis dah sekolah. Dah tak payah nak stress stress bila dapat paper. Sebab apa nak stress? sebab saya memang pengstress. Sebab apa pengestress sebab saya suka stress. Sebab apa suka stress sebab... Okay shut up dhanial!


Haa, yang melompat tu dengan tangan masuk pocket tu aku la, hikhik

Tapi yang seronok sekali tang majalah sekolah. Muka aku merata weh, apa sebabnya merata? Sebab aku jaga budak budak ni masa photoshoot. Bila tak cukup orang je aku masuk, bila tak cukup orang je aku masuk. Orang cakap malu ni tak ke mana kan, so aku memang tak malu dalam bab2 macam ni. Tapi tak puas hati, bukan aku sorang je macamtu. Ramai lagi nak menyemak pastu gambar diorang pulak yang banyak dari aku. Penat aku je menyemak =.=


Deanial, Qahar


Asma, Aina


Miza, Elyaa, Dirale, Miena, Pajie

Selama aku aku jadi pelajar tahun ni, cuma ada 5+5+?? (soalan SPM tahun lepas no 1) orang je kawan dekat sekolah. Eh takde la 10 orang je kawan aku. Gembira la si Hamiz baca blog aku kan, citt. Kira buat apa semua dengan 10 orang ni jelah. Nak mengutuk ke, nak ponteng kelas/sekolah ke nak lepak luar sekali ke. SEMUA benda la. Tu yang macam sayang lebih dekat diorang ni, kira macam KKS la (kawan karib selamanya -.-) katanyaaaa <3



Ramai kan? -.-

Paling aku rindu suasana kelas. Sebab kelas aku je paling ramai (bangga sial) nak dekat 50 orang tuuu dalam satu kelas. Atau dlebh tepat 47 orang dalam kelas yang kecik macam hajshdshs tu. Bayangkan la kalau semu mulut macam joyah sorang sorang kan. Memang terbaik! Tapi tak pernah perfect pun 47 orang datang. Sehari mesti ada je yang tak datang, dasarrrrr -.- Kalau semua datang pun time periksa, apa kau nak buat bila periksa? Nak bercakap? nahhh jangan harap. So sama je, takde function kayyy, pfftttt.



Dekat sekolah je boleh main squash, kat luar harem


Pastu boleh makan cake coklat sambil pose macam Aina ni, pfftt hahaha


Boleh buat tarian waka waka dalam kelas. Pastu nak turun kena buat muka relax kay


Sekolah kau haderr? Sekolah aku je ada tingkap pecah macam ni -.-


Bila dah bersila atas lantai kena buat peace. Oh jangan lupa pout sekali. Baru style

Banyak benda boleh buat dekat sekolah kalau nak bandingkan dekat rumah. Yang best bila dapat kawan kawan saik-ko. Tsk tsk tsk, nak menangis sekarang :'( hukhuk

Tapi takpe, masa tetap berlalu walaupun kau nangis macam mana pun. Apa nak buat kan. Teruskan jelah hidup selagi kau bernyawa ni. Oh lupa, next year i form5 kayy. Habislah buli habis habisan junior tahun depan, haha. GOD SPM! shit shit shit. Tiba tiba nervous, hahaha.


Senyapppppppp!


Ehem ehem :)


Okay semua budak form5, selamat menghadapi peperiksaan yang bajet2 memubunuh korang tu. Dan jangan lupa kami di cj eh, oh my dior. Gonna miss yaa all. Make sure next year korang korang semua jemput aku naik kereta. Kereta kancil, kelisa, myvi please jangan jemput aku. At least Honda city ke kan. Okay laa kannn, hahaha. He-bad paling aku tuntut sekali wey :P
xoxo

6 comments:

FS said...

I org pertama ke yang nak komen? Oh dah lama x romenromen dekat sini, u nak form 5 dh kan? takpe dengar word2 mcm ni.

sekolah u paling mahal nyah tingkap and student takpernah nk cukup dtg sekolah

dhanial yahaya said...

hikhik, thanksss -;-

Feeqa said...

serius rindu skolah tgk post nihh.

skoah mahal blh main skuasy, ktorg main betminton jaa. haha

dhanial yahaya said...

mahal sangat sekolah ni. tu sebab tingkap semua orang 'curi' haha

dylakamil said...

hahaha tak dpt byg cane 47 org dlm satu kelas. lagi2 bila cikgu tny "sape nk jawap?" mesti joyah habis en? ahahhaha

tgkap tu style!

dhanial yahaya said...

haha, tu la pasal. tapi part cikgu tanya tu i tak amik port. i tidur je, hehe.

MRSM ada tingkap macam ni? *banngga, middle finger! haha