Apa Ntah

aku pelik betul lah dengan kawan lama yang dulu kononya bestfriend forever , yang bertepuk tampar sampai merah2 , hang out sama2 , simpan rahsia sama2 , makan sama2 , senang cerita semua sama2 lah sekarang dah tak reti nak tegur , dah tak reti nak contact , dah tak reti nak tanya khabar . ouh maybe kawan baru kau sekarang lagi 'terbaik' , lalu kau tinggalkan kawan lama kau . macamtu ? BAGUS , TERUSKAN ! jangan sampai satu hari nanti kau akan cari kawan lama kau balik .

7 comments:

dylakamil said...

things like this do happen. ini namanya tidak reti menghargai orang lain ye. habis madu sepah dibuang.

FeeQa said...

betul, aku pn panas aty ngn org cmni

DOLCEshasha said...

kawan lupa kawan nih bercambah doe .

FS said...

sebab mokmok cayang dah tak HOTTT :)

munirah said...

aku busy aku harap kau pham. walaupun ayat tu kau tujukan dkt org lain. hehehe

dira said...

siapakah ?

DEKO AL-YAHYA said...

ALOLOLO janan edih ngattt