Ada Aku Kisah?


Aku bengang betul dengan budak budak facebook sekarang (tiba tiba start cerita dah bengang doh, main gila kan) Asal nak update status je mesti pasal bf/gf. Setiap minit nak update I love you la, I miss you la. Apa, dalam phone tak cukup ke nak ucap benda benda tu semua. Or saje je nak tayang dekat semua orang yang kau ada gf/bf? Orang kesah ke masalahnya? Kalau kau tu santek or hensem okay la, boleh la terima. Ni type pun macam orang tak pergi tadika sey. What a shame. Tak cukup dengan sayang sayang, masuk pulak kena tipu segala bagai dengan gf/bf. Siap bagitahu dia buat apa dekat korang, gila hebat siaaa.


Kes kedua yang aku panas hati bila suka sangat invite aku main game apa jadah. Penuh la game invitation apa kejadah semua. Okay sumpah panas. Dah ignore, invite balik. Okay fine takpe la maybe dua kali je. Sekali dah ignore still invite, OMG! are you kidding me bitch? Please la doh, aku bukan kaki game. Oh ada jugak ajak main poker apa haram, haha tu takpe, aku suka :)


Ketiga pasal gambar. Kau bayangkan la orang yang kau tak kenal tag gambar dekat kau. Entah siapa siapa dia tag. Batang hidung aku pun takde dalam gambar tu, MOTIF?! pffttt. Aku yang susah nak kena cari nama dalam gambar and tekan remove tag. Kalau tak notifications aku memang berlambak lambak. Omg, please jangan tag aku kalau takde gambar aku. Okay? -.-


Keempat pasal IM. Aduh ni paling payah sekali nak hadapinya. Aku serious rimas dengan IM ntah dari siapa tanya 'dah makan?' 'ngah wtpe?' paling tak tahan 'dah MAM?' haha, annoying gila kot. Okay bukan nak cakap aku ni D-I-V-A ke apa. Aku just suarakan apa yang aku rasa. Biar diorang faham sikit. Bila aku tak reply kata aku sombong apa semua kan. Senang senang offline je IM. Tamat cerita :)


Dan last sekali pasal orang yang konon kononya banyak friend request. Derghm paling annoying doh. Bayangkan la dia update status macam ni 'Sorry tak dapat nak approve friend request yang dah mencecah 200/300/400 orang. Bukan tak nak approve tapi terlalu ramai rempit dan minah rempit. Tak suka la'. Motherfuck, gila bengang sey tengok status macam ni. Ceh berlagak tak hengat, dah malas nak approve tu diam diam jelah. Ni kalau boleh nak update 2/3 kali pasal benda sama. Nak kata kau lawa err tak, mustahil gila.

Konklusinya, please jangan annoyingkan warga fb. And for sure, aku tulis semua ni bukan sebab aku jealous or whatever, mind that. Okay tak dinafikan, aku pun kadang kadang annoying, tapi tak seannoying kau kan :D Byebye!


OMG FS, click here!

12 comments:

Feeqa said...

hahah, yg rempit tu macam hapa tah, decline je lah -______-

btl, fb melambak org annoying skrg ni.

dhanial yahaya said...

Tulah pasal, derr.

dylakamil said...

hahaha betul punya panas dhaNIOL! hehehe.

watlek broooo kalau tanya "dah mam" tu paling pegi mampus. geli dohhh "dah mam?" "combunk skunk" mcm cicicicicibaaaaaiiiii

tag gmbr paling taik jugak sbb mmbykkan noti, mcm tahi. cmmt nk sembang dekat gmbr yg takde gmbr kita pun.

DyanaBangs said...

kakak kau glamour haaaa

dhanial yahaya said...

Hahahahaha, gila macam cibai kot benda tu, derr. tu la pasal dyla, padahal sape2 punya gambar dia tag. the fuckkk!

Macam adik dia jugak dyana, haaa

FS said...

OMAIGOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDD

ayuazami said...

walawehh! hebat bakal si dhan, senior taun depan ni :) thumbs up!

elya ashikin said...

hahaha. gajah dah marah nampak nya. haha

dhanial yahaya said...

Damn suka la tu FS -,-

Hahaha, kau lagi hebat la ayu :D

Babi la gajah. Fine elyaaa! -.-

aina ali said...

semua yg kau cakap aku sokong , sumpa annoying gile .

dhanial yahaya said...

Kan kan. Sabar jelah doh

mirara said...

dhanial ka kaw jeles !

yg no dua tuu aku sejutu , aku pon naik rimas , kat fb aku ada byk n tak abh pon aku nak ignore

ketiga pon sama , nnt org komen dah dapat kat notification

keempat tuu , dia nak ngorat kaw tuu :)

keempat , no komen "___"