Happy Birthday Ibu



Happy Birthday to YOU
Happy Birthday to YOU
Happy Birthday, Happy Birthday
Happy Birthday to YOU


Okay hari ni hari jadi mak aku yang ke errr yang ke err takpelah, lupakan je yang ke berapa okay. So nak mulakan cerita, aku dengan miss FS gerak Mid Valley around 1900 something. Tunggu KTM macam celaka lambat, dalam pukul 2025 baru sampai. Tapi takpe, mak punya pasal en, apa pun sanggup (padahal aku excited nak makan) Fine la cake semua dah beli. Singgah cotton on kejap terus balik rumah.

Balik balik rumah je terus plan nak kasi mak aku terkezut macam mana. Fikir punya fikir, dapat idea. Tapi macam apa ntah, terus tak nak cerita dekat korang sebab nanti malu. Apa pun, Happy Birthday Ibu :)

6 comments:

FS said...

surprise tu jadi apaaaa, ibu terhibur comecomel sambil bukak baju. hoho

Feeqa said...

haha, msti klakar plan korg tu. btw, Happy Birthday Ibu!! Haha

dhanial yahaya said...

jadi memang jadi tapi..hahaha

haha, boleh tahan kelakar la feeqa :D

elya ashikin said...

cakap dgn ibu HAPPY BIRTHDAY tau. cakap ELYA yang cakap tahu !!! ELYAAA ! FAHAM? hahaha

DOLCEshasha said...

haa nih mesti jadi something kan? hahha. apa nak malu Dhan? ~,~

dhanial yahaya said...

Hahahaha, perlu ke nak caps locl elyaa tu weh? -.- alright babyyy

haha, takde apa la sasha. saje malas cerita :D