Dhanial Dah Besar!


Hey babes and dudes. Minggu ni i kena siapkan writing about 'My favourite celebrity'! So i decided amik Lady Gaga as my role model. Omg, tiba tiba kanzz -.- Bukan apa, i adore her brave, gila gila dia and paling adore sekali fashion dia, damn boleh pengsan bila tang fashion dia. But well, high fashion la kononnya. But i'm not sure i can done this assignment on this week. Dengan kerja ict apa semua, arghh! Tapi takpe, Dhanial dah besar, dia dah form5 sekarang. Mesti boleh siap punya! haha -.- Okay bye bitches!

9 comments:

ayuazami said...

goodluck for your ict assignment :) kau tak buat bgos bgos, taknak ngaku kau kwn aku :P haha

mirara said...

good luck yeee :)

Feeqa said...

lek lu, no baru awal tahun, banyak lagi menanti nanti ;D

dhanial yahaya said...

hehehe, mest la buat elok elok ayu oi :D

thanks mira.

haha, siot ja kan feeqa.

elya ashikin said...

fuhyooooo dah besar ! hahaha

FS said...

*i can do

KERJA SENANGGGGG untuk si rajin kerja susah untuk sang malas

Good Luck

dhanial yahaya said...

haha diamz awakz elyaaa

yeah baby thanks 0.o'

DOLCEshasha said...

hahha ayat FS tuh ~,~

takpa, go Dhan go!

dhanial yahaya said...

hehe, part mana ayat fs tu shasha? yeah go dhanial go! -.-