i will surely die


comel tak kami -..- ?

FS semangat nak tiup belon , grr

terpaksa ngaku yang deko nampak mcm kenggera sgt !

belon tuh apahal ? -..-'


berpeluang picnic bersama kakak2 dari UITM KEDAH and kakak dari maktab errr..maktab... dylalot , sorry tak ingat nama maktab , ngeh2 :D lokasi pertama , TASIK PUTRAJAYA CLUB , whoaaaa . the best club ever lah kan . terpaku seketika -..- second location , WETLANDS , and pemandangan seperti di tepi laut yang indah lagi nyaman , ohh puhlishhh ! then went to TAMAN BOTANI lepak kejap disana . ouh , sempat naik basikal curi dengan dylalot , BAPAK TAK BOLEH BELAHHH kejadian dia -..-' cukup memalukan . after that , lepak foodcourt putrajaya , chit chat kejap . first plan , nak pergi sungai , gila excited aku time tuh wey , seriously aku excited ! then diorng ckp tak jadi , mcm cilaker ! dah frust terus balik MI CASA ah kan , dan sekali lagi lepak MAULANA HOT dgn yaya and deko . saje ah nak bgtao kan , aku terasa seronok , fun , gembira , happy and suka , ouh wtf ? okay , entry ni tkde kene mengena dengan title dia . sekian ! -..-'
listening to : somewhere over the rainbow

5 comments:

nurafiqahmohamadadnan said...

ok , comel lahhh =.=
jaga hati ;D

dylakamil said...

haha nanti next time pegi sungai pulak. watlek, kita byk masa lagi nak buat aktiviti lain :D

munmun said...

whoaaa bestnyayayayaa ;D

Lady FS. said...

x boleh belah kau feeqa memuji sambil menipu ! :DD

tayah kot gambar mahal aku tu !

atifah said...

wah wah wah ! tempat dia tak boleh gempak lagi ke ? haha