I am very good boy

before (-..-)

after (^.^)

I already told you all earlier, I am a boy who is very concerned about hygiene :)

eh , nasihat berguna dari FS -..-'

1)bila nk bersin , jgn bersin depan ibu , nnt aku menyampah nk dengar "tula , org dh kata makan ubat , x mkn "
nnt tgklah korang ada anak mcm mn , bila ank sakit , bla bla"

2)kemas duh katil kau bila bangun tdo , aku dh penat nk dengar , JANE SERI KEMBANGAN JERIT !

3)goreng CEPLOS guna skit minyak duh , aku penat nk dengar "membazir minyak lah kau goreng , sauang x boleh pki balik"

4)text guna fon kau sendri duh , aku dh penat nk dengar "text" tapi sampai seratus lebih ? hah ? HAWAU ! :DDDD

TERIMA KASIH FS -.....-'

9 comments:

Muhd Hafidz said...

haha FS mmg kakak berguna. dgr nasihat dia elok2, for sure kau jd budak laki terbaik. haha

Lady FS. said...

aku penat duh ! :DD

Shazana Samaluddin said...

takdela bersepah sgt bilik kau doh.
jeles aku. kalau kau masuk bilik aku, subhanallah. hahaha :))

DOLCEshasha said...

wahh, FS kakak yg prihatin (:

Kisah Kehidupan said...

good puppy laa you choyy, HAHA.

nurafiqahmohamadadnan said...

ok, bilik 5 stars ;p

jiher :) said...

cantik bilik!!! *amazed!*

munmun said...

cehh Daniel. haha,, eh patung yg warne hitam aku lap kaki aku hr tu mane? hee

bintang penuh said...

cam sial para letak buku aku betul2 atas kepala jatuh time aku tido.. cilakak!! hahaha