PARTAYYY ! :D








YA ALLAH , aku ingat tadi macam bosan gila babi kot . then after few minute KAKAK izzat datang and terus buat lawak apa semua . haha . mcam host jugak ah masa party tadi . ada beberapa game yang kitorg main tadi , perghhhh gila sumpah masuk air semua . dengan KAKAK izzat melatah benda yang sama , haha wtf lah kan -..-'

kitorang main kerusi beracun , muka-siapa-paling-buruk , cari barang tersembunyi (tersembunyi lah sangat kan) haha . oh tidak lupa , terima kasih kepada sesiapa yang bagi aku hadiah tadi ! meme seronok la khe . haha *dyla2 .



thanks for coming !!

5 comments:

nurafiqahmohamadadnan said...

cpt2 upload pic.
mahu lihat :)

Lady FS. said...

what u got fr your bday present ?

munirah said...

bestnyaa D (:

dira said...

syok ,tp hati ke lain .HAHA

Muhd Hafidz said...

wahahaha ! KAKAK IZZAT yg tk tahan tu :D okay cool semua. best :)