yahhooo ! enjoy lah kita warga smkcj :)

excited gila kau dhanial -..-' bukan apa , just nak bgtahu activity sekolah minggu ni , hehe :D dah lama takde benda2 macam ni kan . so , rebut ah peluang selagi boleh rebut .

antara activity yang akan diadakan :
futsal
bola keranjang
menghias kek
kaligraf cina :D
membuat kolum
melukis poster
anyaman tikar


ni plak demostarsi :
yoyo cina
wushu
silambam
silat
tarian singa :D


lain - lain aktiviti :
pameran
gerai2 makanan
rumah hantu :D
treasure hunt
persembahan 1 Malaysia -..-'




whoaa , tidak menyabari nye pun ! *ala2 johan raja lawak

6 comments:

Muhd Hafidz said...

suka gila ! nnti lepak dgn aku time party tu :D
al maklumlah, kwn2 lain dh tkde kan? :')
kau jgn pindah yea dhanial ku hahaha

dhanial yahaya said...

haha , tkde diorg baru cari aku . bila ada diorg buat nmpk tk nmpk je kan . abbi kau ! haha

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

kesian budak buangan (respon kepada dialog diatas) HAHA

dhanial yahaya said...

haha , cilaka fs ! -;-

Muhd Hafidz said...

eyh mne ade dhan, kau rehat selalu tmpt lain la, tu sbb aku jarang lepak dgn kau time diorg ada :P

dhanial yahaya said...

haha , saje je ah :P