ANOTHER SIGH -..-

too many things that i need to be resolved now ! if this problem tak selesai juga , i don't know what else i have to say ! sigh . or in other word , aku tak tahu macam mana nak masuk kan pelajaran account in the head brain ! seriously , many things need to catch up right now ! wth

6 comments:

DOLCEshasha said...

cool dhanial cool .
lyfe as a f4 student mmg camni awai2 .
after dh bolee catch up wif all dis , oke la uhh .
^__^

Muhd Hafidz said...

sbr jela nokk, kau boleh buat punya nnti :D haha

dylakamil said...

watlek, biasalah mula mula mcm ni. u'll be fine later on :)

wan elya ashikin said...

senang je acc. meh aku ajar. mau? hahahahhaha.

AFIQah said...

lepak, lama2 biasa, kalau first fail, lama2 dah x kesah pn fail ;D

eh, tp jgn la fail pulak, dhanial boleh!!

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

tiap2 hari pukul 4 pagi bangun ah study , and tak tinggal solat , ALLAH always with us .