I've Been Tagged

paper sejarah tadi was HELL !
paper 1 je senang sikit , sampai essay aku tidur lah kan
pahal ntah ? -.-


1) Apa yang anda akan buat bila tahu rakan anda tikam anda dari belakang ?
kuyu kan mata sambil ngucap ala2 diva gitewwww -.-

2) 7 orang di hati anda .
bff

3) Anda rasa anda comel ?
*pengsan

4) Single or taken ?
single uolls

5) Blog yang anda suka ?

6) Adakah bilik anda kemas
tengok mood lah kan -.-

7) Lagu terakhir yang anda dengar ?
BOOM BOOM *sebab FS bukak blog feeqa -.-'

8) Last text message .
DIRALE
*dhan, jemput aku bole?

9) Last phone call ?
DEAN , tanya pasa GYM :D

10) Hari terakhir anda menangis ?
pahal ntah nak nagis (-_-")

11) List 5 colours favourite anda .
black
white
black
white
black
BLEYHHHH ?

12) Orang terakhir anda berYM .
MIEN<3

13) Game paling anda suka
pac-man

14) Adakah anda peminat MCR ?
TAK . sekarang minat ANITA SERAWAK uolss

15) Apa perasaan anda jawab tag ini ?
boring *sambil korek hidung -__-

16) Anda rasa tag ni best ?
boleh cuba untuk jadi menarik next time

aku nak tag , ELYAA , MIEN , DIRALE , TEEPA , KENGGERE , BABY JOE <3

5 comments:

miennHE-BAD said...

Cuti nanti kita YM sampai bengkak mata tau nyahhh . Awwww <3

dylakamil said...

Hahah siap korek hidung, shit jeee. hahah

FeeQa said...

x memasal je blog aku d salah kn :D

DOLCEshasha said...

kaw suka maen pacman ? aku suka jgak . sama macam rynn kowt .

dira said...

"pahal ntah nk nangis" .(mcm tk pena nangis pula kan dlm life kau ?)hahaha