Soalan Terbaik

semasa exam english sedang berlangsung, tiba2 'bola kertas' terbang kat meja aku. aku dah agak dah, benda2 macamni memang adat lah kan masa exam. so aku buka 'bola kertas' tu

weyh , anak buah dalam bahasa inggeris apa?

huh? aku tak paham ayat kau. tulis balik -,-

ANAK BUAH DALAM BAHASA INGGERIS APA?!
baby friut ke?

*OMG! ini sumpah lawak dan aku gelak non-stop. terus tak nak reply, sebab malu dengan kawan sendiri -__-'

9 comments:

FS said...

haha macam sial je wujudkan baby friut!

elya ashikin said...

hahahahahahahahahahaha

DOLCEshasha said...

homaigodd ! sumpah lawak ~,~

FeeQa said...

baby fruit. hahahhaha.
lawak sialll.

dylakamil said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA okay cant hold myself frm laughing. hehehe

fazi said...

babi baby friut! eja fruit pun salah. hahahaha.

Anonymous said...

yah today i learn new word! haha

farina said...

hahahahahaha hilarious~ :D

safiudin rahman said...

baby fruit?bahasa mane tu?hahaha