Stay Away Man

apa jadi kalau kita ada 'kawan' sekolah yang mulut macam anak haram? atau mulut macam pukimak? sudah tentu korang rasa macam nak penerajang mulut sorang2 kan.

ni nak habaq kat hangpa yang mulut macam pukimak!

bila pulak aku kutuk Mien dalam myspace cibai? dekat mana? status? comment dia? gambar dia? macam sial. aku sayang dia macam kakak aku sendiri lah sial. tak kan aku bodoh sangat nak kutuk dia weh? kalau aku kutuk dia dalam myspace tentu2 lah orang tahu aku ni perangai macam apa lagi. apa, korang ingat myspace macam formspring apa boleh main anonymous2 ni? aku belum tahap bangang tu lagi la budak cj oi -.- ada hati nak sebarkan satu sekolah kan? BODOH

dah tu orang yang tak tahu apa2 ni terus tanya aku macam2 kan, asal kau kutuk Mien apa semua? masa kawan dulu bukan main punya rapat bila macam ni kau nak kutuk dia pulak kan? tak baik lah Dhan.

eh lancau!

susah jugak kan kalau diri kita ni didengki ramai. ish bengang sial!

7 comments:

Jibbsy said...

sabar dhan sabar

elya ashikin said...

oke suka entry ni sebab panjang ! hahaha

FS said...

biasalh mesti ada sampah sampah nak bagi nasihat free

Sophie Al-yahya said...

hello brader~ takkan sebab keparat macam tu u nak emo..Chill dude~ just remember..satu orang nak jatuhkan kita, 100 orang yg lain akan sokong kita.
not worth it kalau emo dgn org2 macam tu..

FeeQa said...

mien ok x?

henshein said...

wow!
vogue gler la entry nie!
like this one
this one!!
hehe

.ily syahirah. said...

orang tu jealous sbb tgk dhan ade ape yg dorg tkde kot . be patient , :)