Cool Cheras Jaya

Sebelum masuk Biggest Loser

Selepas beberapa bulan -.-

Okay sekolah aku makin cool dengan macam2 aktiviti sempena dengan bulan kesihatan. Guess what korang? Sekolah aku nak buat THE BIGGEST LOSER CJ la siol, sangat menarik bukan? *sila angguk rakan2 -.-'

Tadi dalam van dok bincang2 pasal benda ni dengan Dirale, dia ajak aku masuk tapi macam maluwww la itewww sebab nanti cikgu2 taw berat badan aku yang dah berapa tahun tak timbang and tak pernah cakap dekat orang, haha. Plus hadiah dia bagi aku tak menarik langsung. Cuma ada 4 buah basikal yang aku tak tahu apa nama dia, lame.

Tapi tidak mengapa Dirale, i akan teman you jogging every day. No worries baby :)

5 comments:

elya ashikin said...

healthy for life.

DEKO AL-YAHYA said...

biar benar -.-'
asal hadiah die basikal doe?HAHA

FeeQa said...

go go dhan!

DOLCEshasha said...

cool dude ! : )

Anonymous said...

activity dia sama mcm sekolah aku juga :D

-pisang-