Bosan Di Kelas

Hey readers!
Lately ni rasa macam nak keluar je setiap hari. Kaki asyik mengeletar suruh keluar rumah. Tapi tu bukan topic yang aku nak cerita. Entry ni aku nak cerita pasal kelas science aku yang macam -.-'

Macam biasalah kalau time sains je mesti kena pergi lab kan. OKAY! Aku as a monitor selalu sangat masuk lambat. Tak pernah nak kata aku awal, haha. Bila cikgu tanya kenapa? Pergi tandas, tolong cikgu, jumpa cikgu, itu, ini. Banyak ngat aih alasan aku kasi. Tapi apa yang bestnya aku ada teman2 yang selalu teman aku tawaf satu sekolah. Tengok kelas orang lain sambil cuci mata. Mereka tidak pernah jemu menemani aku sebab diorang pun 2x5 dengan aku. *Siapa tak puas hati, jumpa aku dekat kelas -.-

Then bila dah masuk bagi salam apa semua duduk. Start lah acara pertama iaitu Membuat Ketupat atau dalam kata pasar mengumpat, haha bodoh sial -.- Tapi tak selalu ah, sebab tak suka ngat ngumpat2 ni, tapi selalu dok kata orang. Okay lagii dari ngumpat kan? haha. Geng2 yang saya maksudkan itu adalah anak kepada Ali, Sharul Azhar, Dzulkarnain, Azman dan Yahaya. Hidup mereka tak sah kalau tak bergosip bagai -.-

Bila cikgu suruh lukis apa benda semua mesti aku akan lukis benda lain. Padahal contoh ada kat depan, apa susah sangat ntah nak ikut. Tangan tiba2 nak buat benda lain kan, nakal ye tangan aku ni. Tapi dekat bawah ni salah satu kerja mereka si kaki gossip. Masing nak buat baju untuk aku kahwin, alih2 baju perempuan kan. TAK KUASA MAK NAK COMMENT NYAHH!



Ni Ha :


Motif perut aku macam nak pecah? -.-



Motif ada kumbang dekat bawah dress? -.-



Motif macam baju banduan? -.-

SANGAT BERTERIMA KASIH DENGAN KETIGA2 DESIGNER YANG MEMANG AKU TAK AKAN TEMPAH UNTUK WEDDING AKU NANTI *muntah darah uolls

6 comments:

fazrina said...

hahaha. monitor memang tak pernh on time doh masuk kelas mcm aku jugak. hehe.

dylakamil said...

hahahahaha yg perut nk pecah tu pling lawak, hehehe

FeeQa said...

rindu shial waktu skolaah.

DOLCEshasha said...

cikgu science ajar melukis ehh ? hahaha

FS said...

apasal tah tak membesar masing2

elya ashikin said...

dari MDBD mana?