10 Hari Lagi Untuk Sekolah -.-

video
Elyaa ft. Fazrina

Harini keluar menghabiskan duit dan bergembira bersama 3 orang manusia yang paling disayangi lagi dikasihi. Tanpa mereka, gelap la dunia harian saya, tsk tsk. Errr, macam apa lagi intro, haha. Dan kalau boleh aku nak habis sekolah cepat weh (tiba2 pasal habis sekolah en, what the???) lepastu enjoy apa yang patut. Oh dan pasal result PMR, damn aku teruk gila weh, just dapat 7A 1C je. Dah boleh tutup muka sekarang kot! bye!

5 comments:

Feeqa said...

haha, result kau mcm aku dulu =.= apa kejadah bdk f4 amek pmr? repeat ek? haha

elya ashikin said...

lagu apa doh yang aku nyanyi? hahaha. WTF ntah result.

DOLCEshasha said...

penipu! hehe

mirara said...

baby nak ke sekolah :)

dhanial yahaya said...

shatap! hahaha