Manjew Sanad :')

Contoh 1


Contoh 2


Contoh 3


Contoh 4


Contoh 5



Well, korang mesti dah agak kan pasal apa entry ni. Haaa, ni aku nak cakap sikit pasal bahasew bahasew manjew niph! Hikhik, okay diam. Tapi weh, aku still tak faham doh asal orang still guna bahasa bahasa macam ni. Come on, masa dah berlalu, dunia dah berubah (ke terbalik entah) Tak kan kau still nak guna bahasa macam ni? tak kan kau terus nak eja macam ni lepastu turunkan dekat anak cucu korang. Pergh hevat kalau kau ada cita cita macamtu.

Okay aku pun pernah tulis macam ni, tapi err takde lah seteruk ni. Serious aku just eja macam budak tak pergi tadika je. Takde la sampai nak ubah semua kan, tu dah hebat sangat tu -.- Tapi aku sedar, and alhamdullilah aku dah tukar kepada bahasa asal, ekhem ekhem >.<

Anyways, kalau kawan kawan aku baca pasal 'tulisan manjew' ni dan terasa dengan, aku minta maaf okay! Aku tulis apa yang aku rasa, haha. SAYA REMPIT, DAN SAYA OKAY!

9 comments:

dylakamil said...

Haha siap ada contoh paling takboleh blaaa la AwAkZz. hahaha

dah tulis mcm wempitz tu satu hal. Buat pulak tulisan M@c@m nieWw, memang nak kena libas!

dhanial yahaya said...

haha, ni nak menunjukkan budak FB pun sama naik dengan budak mys. apa celaka la kan! haha

Feeqa said...

nk menyebut nya pn berbelit lidah ohh. kawan2 kau ke tu?

elya ashikin said...

tate? lidah terlebih pnjang ! bahahaha .

DOLCEshasha said...

hahaha memang tak boleh blah doe. hahaha ;D

dhanial yahaya said...

hahaha, lidah panjang pun boleh :D

tula pasal shasha

DEKO AL-YAHYA said...

HAHA cm gampang wei !

dhanial yahaya said...

kan kan kan. hahaha

mirara said...

bukan apa , diorang tuu , belajar tak abeh , cikgu dah mati , haha