Kontest Blog Terkemas


Haaaa, tiba tiba ada banner comel ni kan, terus semangat nak join contest ni, hehe. Aku pun tak tahu ada blog terkemas ke apa. Lepas kena tag *klik baru la tahu ada jugak orang nak tag aku kan, tsk tsk. Benda ni senang je, kau just


  1. Follow blog Hana and Fyza . Tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog diorang (:
  2. Make sure korang ada blog ! No blog . No contest, No present !
  3. Buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . Ambil banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog Hana.
  4. Bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen Hana.
  5. Kontest ni terbuka kepada semua warganegara Malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. Tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih.


3 orang yang aku nak tag ialah :



Haaa, senang je kan nak join. So tunggu apa lagi :)

6 comments:

Fazrina Mokhtar said...

macam mana nih? haih.

FS said...

'terima kasih' sangat lah tag saye.

Feeqa said...

sng, tp payah sbnr nya. haha

dhanial yahaya said...

Hahahaha, apa yang payahnya feeqa?

Maizatul Akma said...

kite dtg lawat dia nieeee :)
anyway, takde widget ape pun dalam ni mmg kemas la ngehehe

dhanial yahaya said...

hey welcome welcome! btw thanks. memang i suka simple2 je :D