Alasan Untuk Kena Tampar

Okay, ni ha jawapan untuk peraduan teka teki last entry. Boots, random, pants, fork, pulse, and sex. Memandangkan takde siapa jawab dengan betul, so byebye hadiah! -.- Dah stop peraduan bagai. Ni haaa ada beberapa contoh yang aku rasa kita memang kena tampar orang orang macam ni, biar diorang sedar sikit. Memang ada weh macam ni. Okay let's check it out.



Pinjam pakaian:
Mula mula pinjam baju, lepastu pinjam seluar, lepastu lagi pinjam kasut. Masalahnya pinjam ada yang pulang ada yang burn. Kalau pulangkan pun tak berbasuh. Paling melampau bila dia pinjam seluar dalam!

Jumlah tamparan:
22.5 kali laju laju!




Pinjam duit:
Dah la pinjam duit tak reti reti nak bayar lepastu dia hebohkan kata kita pulak yang meminjam kat dia. Lepastu siap upah orang untuk mintak hutang dekat kita.

Jumlah tamparan:
8 kali tanpa henti!




Pinjam kereta:
Takde hal la kalau memang perlu dan nak guna. Tapi masalahnya dah hari hari pinjam bila masa kita nak guna kereta sendiri? Dah tu boleh dia mintak kita isikan minyak sebab dia nak guna.

Jumlah tamparan:
15 kali selang lima saat!




Pinjam bilik:
Ni kira tahap menumpang la ni. Kesian sebab takde tempat nak berteduh. Tapi masalahnya jadi macam bilik dia pulak, last last kita yang kena keluar dari bilik. Mana taknya, dah semua barang barang dia sumbat dalam bilik, dah tahap store la pulak.

Jumlah tamparan:
9 kali dengan sekeh kepala siap!




Pinjam awek:
Mula mula just nak mengaburi mata orang tua yang paksa dia kahwin degan pilihan mereka. Tapi masalahnya mak dia pulak dah berkenan dekat awek pinjam tu. Last last terus menikah.

Jumlah tamparan:
Tak payah nak tampar, korang terajang je terus! -.-

3 comments:

dylakamil said...

22.5 kali takboleh bla, hahaha

Feeqa said...

hahah, mula2 baca ingatnk ckp psl pengalaman sndri. dah smpai bab awek nk nikah apa bagai, lari dah cerita. haha

dhanial yahaya said...

hahahahaha, try buat dekat fs kay dyla :D

eh tak la. random la feeqa, haha