Boleh Tak Nak Mencarut Panjang


Okay hye readers! Sebelum aku mencarut dan menggunakan kata kata kesat baik korang tekan close sekarang -.- Sumpah bengang sampai tahap maximum sekarang. Sebab apa? SEBAB ACCOUNT FACEBOOK AKU KENA HACKED! seriously macam sial. Setahu aku, aku tak pernah tukar password apa semua. Tadi sajelah nak check notifications dekat facebook, sekali tak boleh masuk. Time aku nak type password, dia cakap aku masukkan password lama. Aku try balik kot kot aku tersalah tekan ke apa kan, tak boleh jugak! Dah ikut apa dia suruh buat still tak dapat nak sign in. So apa lagi, kalau password dah bertukar. Okay sumpah macam celaka, dia cakap aku tukar password pukul 8 lebih. Apa lanc? aku tak online kot pukul 8. WTF!

Okay sumpah annoying gila. Pergi mampos la dengan facebook ke apa. So like yeah, bye bye facebook. Aku macam dah malas nak layan. Lagi pun next year SPM, bagus la. So siapa yang hacked aku tu, harap kau bahagia la eh. Bye!

5 comments:

aina ali said...

yeke , bapak sial doh . buat laa fb baru . kau tayan nak spm sangat . macam belanje je .

Feeqa said...

whoaaa, ada org tahu ke password kau?

dhanial yahaya said...

haha, okay la kan aina :D

ada. hurm

mirara said...

ala ala keciannya :(

myb dia rindu tgn aku tuu , haha

dhanial yahaya said...

jangan jangan hang yang hacked aku tak? -.- hahaha