Diorang Ingat Aku, Kau?

Hari ni aku happy, happy sangat. Sebab perempuan perempuan cantik baru hari ni nak celebrate birthday aku, padahal birthday aku like last week. I repeat, last week -.- but it's okay! At least diorang ingat nak celebrate birthday aku, hehe. Actually bukan sambut birthday aku je, Deanial, Fieyt and Aisyah sekali. Tapi si Dean entah mana menghilang, haih bengang.


Oh seronok main spray spray. Boleh attack dekat muka sekor sekor, bila diri sendiri kena spray mula tak puas hati. Terus nak ambil orang punya tin nak balas dendam :p



Ambil kau, terus lari lintang pukang weh. Habis lemak lemak keguguran, terus turun 2kg main kejar kejar tadi T_T



Ni semua idea Aina, dia yang suruh buat gaya ni. Katanya nak tiru gaya Dhanial, okay overzzz. Setahu aku tak pernah tangkap gambar macam ni! *Pengsan



Okay memang gaya saya! Dhanial sakai tak reti tipu! pfftt.



Anyoyoyo, so sweet main suap suap. Tapi aku bukan suap dekat mulut, aku suap dekat hidung. Manjewwww betul Dhanial dengan birthday girls yang lain.



Fieyt ada hati nak balas dendam, tak menjadi pulak tu. Haha :D



Thanks korang yang belikan cake ni, terharu sampai rasa sebak macam nak nagis meraung raung sambil menjerit berlari anak dekat kedai makan sambil jerit "THANKS MY FRIENDS, THANKS!" *lambai lambai sikit



Diorang yang menjayakan prank yang tak berapa nak jadi. Yang si Fadhi tak reti nak sorok snow spray, habis aku dengan Fieyt selongkar, kantoi pulak. Dah tu, siap rancang nak buat buat terkezut bila diorang spray nanti, haha. Bukan apa, kesian aku tengok diorang beli spray apa semua :')



Ni jadi hiburan, habis semua berebut.



Terima kasih kawan kawan. Korang the best even kita tak buat besar besaran macam tahun lepas. Sial teringat pulak si pencuri camera yang celebrate birthday sama sama tahun lepas. Damn it! =.= Okay bye, tayunkkk kowunkk cumewww! *cium pipi kanan, cium pipi kiwie*

15 comments:

Feeqa said...

bak mai kek sini. hehe

Fazrina Mokhtar said...

seronoknya dia. :')

dhanial yahaya said...

Cake tertinggal dalam wayang, bagus kan? -.-

Seronok jugak la :')

aina ali said...

kan aku dah cakap tuh memang gaya kau snap . haha . tang kau kejar ecah memang terbaikkk

dhanial yahaya said...

Hahahaha baru aku sedar, adoi. Tu la pasal, aku suka gambar tu :P

mirara said...

entah , bukan nak bawa balik kat aku sikit kan !

DEKO AL-YAHYA said...

comel jewp. bday aku pun tak mcm niii meriahnya uolss!msg jen masuk. HAHA. HAPPY BIRTHDAY DHAN. bila2 kita jumpa aku kasi peluwk ciyummmmz

dhanial yahaya said...

Err tak perlu kot mira? -.-

Hikhiks okay! Hang tak perlu aku kasi pukul kepala hang k? Hahaha, ganashhh kan? -__-

scha sykes said...

hahah mmg terrrbaiklah birthday kali nih <3

dhanial yahaya said...

Kannnn. Gembira nyewp! -.-

dylakamil said...

hoooooo best siotttt main spray2 tuuuu :D

dhanial yahaya said...

Ingat lagi tak yang kita main? Hahaha

atifah said...

bestnya dia.

dhanial yahaya said...

Best! :)

Aunty Mymy said...

dhanial cool gila gambar hee hee I LIKE <3