Nak Hidup Kena Pandai


During Latino class;

Cikgu: Okay semua buat latihan yang saya bagi.

Budak class: .... okay! -.-



Lepas 20 minit;

Cikgu: Semua hantar buku, lepastu hantar dekat Anjung Wacana

Budak kelas: Pot pet Pot pet..

Cikgu: SEMUA HANTAR BUKU!

Budak kelas: Zzzzzz -.-

Cikgu: Saya kira tak cukup ni.

Aku: Oh damn, macam mana ni? Dia kira pulak.

Suara sumbang: Kita hantar je buku kosong!

Aku: Ohhhh kayyyy -.-



Lepas kira balik, cukup tapi...

Cikgu: Ni kenapa buku kosong?

Budak kelas: .......

Cikgu: Nama yang saya panggil sila bangun (setengah class kena)

Budak kelas: DAMN! Terkantoi pulak dah.

Cikgu: Awak jangan nak main main dengan saya eh!

Budak kelas: Hahahahaha


Okay serious macam budak budak perangai,padahal semua dah boleh jadi bapak orang mak orang. Perangai still macam zZzzzZZzz -.-

10 comments:

ayuazami said...

biase la tu, dulu time kiteorang syok je melepak dpn kelas sebab tak siap keje skola. paling klakar, kiteorg boleh borak borak smpai cikgu panas hati lagi :P haha

mirara said...

apa nak jadi !!

elya ashikin said...

kau buat aku rindu dkt suasana kelas laa dhan :(

aina ali said...

hahah , kelas 5e macam shitt je semua .

Feeqa said...

haha, at least kami dulu still takut dgn cikgu :DD

dhanial yahaya said...

ayu, hahaha korang gangster boleh la :P

jadi apa. jadi pelajar la mira, haha

aku guna class kau pulak sekarang elyaa :D

haha, tu la pasal. kau paling shit doh aina. haha

bukan apa feeqa, latino class tu macam tak perlu sangat ah. haha

DOLCEshasha said...

kanak-kanak sekolah mmg camni ehh adik :)

dhanial yahaya said...

macamni la kakak -.- haha

DEKO AL-YAHYA said...

seronok gile sekolah .
hargai la cikgu tu .
kenakan lagi. baru best

dhanial yahaya said...

Hahaha harus la kenakan