Anjing Tetap Anjing


Okay, siapa tak bengang bila orang tuduh kita buat something tapi kita tak buat. Rasa macam celaka tak kalau korang ada dalam situasi ni? And yeah, teruskan dengan game kau okay. Kau macam hanjing menyalak bukit. Kau buat la apa pun, aku dah malas nak amik port. Bangang kau memang tak sudah kan. Hahaha, apa bangsat la perangai kau.

4 comments:

DOLCEshasha said...

betul, aku pun pantang cam tu doe.

Feeqa said...

watlek, dengki la tu.

DEKO AL-YAHYA said...

cerita tu okay . tp gamba tu :S moteep ? HAHAHA

dhanial yahaya said...

wahhhh motif dia ermm wahh. hahaha