Bila Kuku Diinaikan!

Okay kesian gila dengan hidup aku yang semakin hari semakin tak terurus ni. Rasa macam mati dengan hidup takde beza! Amboi statement.

Haaa ni lagi satu kesian. Sebab gambar2 ni dah berhari hari dok senyap dalam draft aku. Baru hari ni baru nak active balik. Korang percaya tak Dhanial boleh buat kerja? Tak kisah la kerja apa pun, tapi korang percaya takkkkkk?! (betul2 serious aku tanya ni) Kalau ada yang kata percaya, aku ucapkan ribuan terima kasih. Kalau ada yang kata tak pun aku akan anggap yang dia kata percaya. Hahaha boleh tak kalau macamtu sekali nak buktikan aku memang boleh buat kerja T__T



Kerja sepejabat! Faz and Danial.



Faz yang tunjukkan apa nak buat semua. Tapi bila pasang lagu bos, habis lari macam jantan sama jugak bila ada orang call, subhanallah. Seram sangat uolls! (seram tengok Faz lari) Haha.



Lepasstu Elyaa tangkap gambar apa semua, siap buat video uolls! Feeling2 ada dekat luar negara habis pakai sweater apa semua. Haaa nasib baik video tu ada dekat kakak Faz kita, kalau tak kau akan famous dalam sekelip mata :D



Ni part paling aku suka. Kalau orang datang je aku kelam kabut betul2 kan baju, siap berebut nak tolong scan kan! Gila tak boleh blah kan perangai. Comel sangat. Tapi lagi comel bila scanner buat hal, muka dah habis cuak tak tahu nak buat apa. Yang faz dok bantai gelak dekat belakang! -.-




Kerja tak jalan kalau tak wujudnya benda2 ni. Habis kalau lapar nak makan apa? Nasib mcd tak jauh dari tempat lepak. Sampai air berkali2 refill. Dasar kuat makan! Kalau sangap nak buat apa? Sedut udara? Memang wajib ada adik Marl kita :D



Kalau bosan boleh stalk orang punya ID. Haaa macam aku buat ni ha, siap tangkap gambar lagi. Hehe, sorry Irma! I tunggu you habis nak dekat sejam you takde jugak, so lain kali i tolong scan kan you punya card okay? Hehe

8 comments:

FS said...

Tuition?

dhanial yahaya said...

Oh iya dong!

Feeqa said...

kaitan dgn kuku?

itu ATMA :) said...

Amende you buat nih weyy ?

dhanial yahaya said...

Okay yang kuku tu aku kena majal dengan kawan aku. Cis!

I kerja la atama oi. Kerja dekat tuition! Hehe

itu ATMA :) said...

Aik ?? SPM tak hbs lagi kerja dah? Hahahaha

dhanial yahaya said...

Hahaha bukan selalu pun. Bila dipanggil je, hahaha

atifah said...

kau kerja sambilan ye dhan?