Jangan Baca Kalau Faham Bahasa!

Dah tidur lambat, lepastu kena bangun awal sebab ada date dengan ex-KP kita. Bila dia call aku tanya dekat mana? Aku cakap on the way. Padahal tengah kelam kabut baru nak iron baju apa semua, kesian siapa buat appointment dengan aku, selalu je lambat. By the way, before this dia pernah cakap dekat aku, kalau nak main bowling ajak dia. So apa lagi, terus aku text dia ajak main bowling, ekhem ekhem -.- Dan lagi terbaik bila dia tanggung semua pembelanjaan hari ni, rasa macam nak lambung dia tinggi sambil jerit terima kasih. Oh ye, terima kasih banyak banyak! *sambil lambai lambai*

Yeah, biasalah orang tengah masyuk, mana senang hati tengok duit dok senyap je dalam beg duit. Macam case aku la, habis duit aku yang berkepuk kepuk macam biscuit empat segi yang kau susun satu satu sampai jadi tebal, aku gunakan tak sampai sebulan pun, haih. Tapi jangan risau, ada lagi. Boleh lah esok, lusa aku habiskan! Okay F dhanial! Apa apa pun, thanks a lot Danial. Bukan selalu dapat lepak dengan budak-hot-hisap-rokok-marlboro black menthol-sambil posing maut weh. Setahun sekali je! sobs sobs :'(


Yeah thanks for the story too! Hehe

6 comments:

Feeqa said...

aku tak paham bahasa. ;p

lain kali nk date dgn adik KP hemsem ajk aku. haha

itu ATMA :) said...

Auwhhhhhh gay couple !!!

dhanial yahaya said...

alright feeqa -.-

fuck yaaaahhhhhh, hahaha

Fazrina Mokhtar said...

siapa menang we? haha.

maCy said...

tau x yg ade pnykit lmbt. its a kind of disorder. huhu

dhanial yahaya said...

Mesti la danial dan danial :D

Haha i think so -.-