Hey Bloggers.

Okay, tak payah nak cakap panjang2 la eh. Kita straight to the point je, lagi senang kan. Kali ni aku nak cakap pasal blogger.com. Seperti mana yang korang tahu, kalau aku dah on blogger.com aku memang tak boleh stop. Tak boleh nak stop baca entry daripada korang. Kalau tak comment tu, maknanya broadband buat hal kay. Takde maknanya aku pilih kasih ke hape (aiceh dan dan broadband buat hal, padahal malas nak comment) Ekhem, okay suck! -_-'


Menanah uolls!

Tapi macam haram bila lagu dekat blog kau kuat nak mampuih. Lagi2 lagu hardcore! Aku yang innocent ni pun terkejut la bila buka page kau. Terus bisukan laptop kesayangan ni kan, haih. Tu takpe lagi, kalau takde button stop ke hape ke nak bagi dia diam, terus tekan pangkah dekat page kau sambil sumpah seranah, haa padan muka kau. Hardcore sangat pun payah T.T

Tulisan pun sama. Sekejap besar, sekejap kecil. Sekejap warna ni, sekejap warna tu. Sekejap tegak, sekejap condong. Haha, aku tahu korang creative, aku puji. Tapi boleh tak puji dalam tangisan? Aku tukang baca pun dah tiba2 nak masuk kelas seni -.- Bukan apa, susah nak hayati cerita korang satu per satu. Dah la cerita korang hebat2. Kalau boleh sehari update 5/6 kali entry, gila awesome.

Tulisan yang terlalu di-short form kan. Pergh ni sumpah terbaik, aku yang nak baca ni pun terbelit lidah, terbelit mata, terbelit usus taik. Serious, daripada aku boleh baca laju terus jadi lembab. Lagi sedih bila tak faham apa korang tulis, terpaksa minta tolong dekat mr. kamus dewan bahasa. Sekali ayat tu memang tak ada dekat mana2, puas lah cari apa semua. Cotoh ayat "Akoe terpkce g ckool tdiew bab adew klas +han. Akow wasew gewam un adew meyh!" Haaa, kau bayangkan kalau aku nak cari satu2 dekat dalam kamus. Tak ke bersamaan aku belajar setengah bulan? -___-'

Aku bukan nak comment or saje nak bagi orang tu terasa. Tapi aku cakap benda yang aku rasa betul. Kesah pulak kalau kau nak sentap? Hahaha nuckal! Btw, thanks to followers. Sorry Tak dapat nak follow balik. Kali ni serious broadband buat hal! Ada masa i follow, Kbye :')

9 comments:

anismaniss said...

yeahh ! akhirnya dhan bersuara :D hahaa . bgos kau buat entry nei doe . sokong 99% ;D

aina ali said...

hahaha . apa yang kau cakap betul doh .

dhanial yahaya said...

Kannnn :P

Terasa tak? Hahaha

DOLCEshasha said...

hahahha bahasa rempitsssssss :)

cik jeje said...

haha! halamk! bahasa ape tu..aishh..maybe budax kot..huhu..alamk! terkasar lak..opstt!!

Feeqa said...

cilaakss, mana kau rembat gamba bernanh telinga tu. lawak gila. haha

dhanial yahaya said...

Sangat doh shasha, haha

Budak tak g tadika kot cik jeje -.-

Hahahaha kans, muka dah habis bengang.

scha sykes said...

ahahah betul lah tu kau ckp dhan.aku setuju sgt :D samalah,broadband aku pun tgh buat hal ni.

dhanial yahaya said...

Kau langsung tak terasa ke aisyah? Hahahahahaha.