4 Cerita Dalam 1 Entri :-)

Okay tak payah nak nak buat cerita sedih sangat dhanial. Orang pun tak kan menangis kalau baca cerita kau. Kalau yang baca pun sebab terpaksa -_- Okayyyyy.

Okay, banyak benda yang aku buat dalam bulan ni. Tapi satu cerita pun tak pernah share dengan hangpa semua. Kita mulakan cerita dengan sesi pembotakkan rambut di sekolah. Bukan botak saje2 tapi terpaksa. Ni semua gara2 KRS punya pasal. Tapi comel apa dhanial botak, halussssss jeeeeee -__-


Menangis dalam kegembiraan. Gitu

Practice makes perfect.

__________________________________________________________

Ni second story. Lepas berminggu2 berlatih so tibalah hari penentu. So, alhamdulillah sekolah kitorang dapat no 3. Walaupun turun satu anak tangga but still okay :') Thanks Hazirul & Emy.


Muka masing2 nak serious. Time berlatih, bukan main lagi main2, syabas!

Bergaya KRS SMKCJ :-P

_________________________________________________

Third story. Pasal sesi fotografi sekolah. Aku sebagai ahli USTEJA haruslah menyibukkan diri masa sesi fotografi berlansung. Kenapa sibukkan diri? Adalahhhh. Kau mampu jawab soalan macam artis? Tak kan.


Tiba2 budak dah habis sekolah nak jugak bergambar sambil berlatar belakangkan screen hijau kan. Haha

Muka budak tak matang 5E. Habis sekolah nanti aku mesti rindu Hariz sangat2! :-( Hahaha, Hariz yang bercangkung sebelah budak perempuan tu haa. Serious, dia tak pernah bergaul dengan kitorang semua. Damn it!

________________________________________________

Fourth story, Shah Alam. Haaa yang ni best sebab dapat luangkan masa dengan budak2 dah habis sekolah. Thanks temankan :P


Meet Danial and Dira. Gambar lagi sorang "terdelete" pulak. Haha -.-

Meet Maisha and Dhania.

Rindu nak jumpa lagi. Hehe

Bila busy semua benda tergendala. Cerita pun ala kadar je, haha. Kesah?!

3 comments:

Feeqa said...

dah gaya mcm komander kesatria aku pun ada aku tgk kau ni. haha

Ahmad Taufik said...

aah muka majoriti tak matang. haha

dhanial yahaya said...

Komander apa tu feeqa? Haha

Amboi kau taufiq. Haha