Cucuk Dalam

Aku bengang dengan mak aku. Bila tengok artis lawa sikit, tajam sikit, pelik sikit, mesti mak aku akan ulang dialog yang sama. Sampai kadang2 tu siap bergaduh dengan aku. Nasib je rumah takde gelanggang kan :')

Dialog1: "Tengok muka dia, tajam semacam je. Mesti baru botox ni"
Dialog2: "Dah lama tak keluar tv. Macamni muka dia sekarang, botox lah tu"
Dialog3: "Sah BOTOX!!!" *amboi yakin betul cik ina ni -.-

Aku hanya mampu berzikir banyak2, kalau gaduh pun tak guna. Nanti cik ina kita akan menang jugak. Baik aku diam je. Aku pelik betul lah, macam manalah mak aku hebat sangat boleh spot mana botox mana tak botox. Aku takde masa pun nak tengok dia botox ke tak.



Yang penting, hader aku kesah kau botox ke tak?! -.-

7 comments:

aina ali said...

dhan dah kembali berblogging . semua rindu nak dengar story kau .

dhanial yahaya said...

Tak baik perli saya macamtu :(

Fazrina Mokhtar said...

agreed Aina. nnti update pasal larian ni. haha

dhanial yahaya said...

InsyaAllah :)

mirara said...

mak kau nujum mak belalang wey

Feeqa said...

haha, lawak gila suma pakat cucuk pulaak.

scha said...

hahaha klakar lah weh :D a'ah rindu nak tgk kau update ;')