Merah VS BBQ

Ye semenjak dah start active blog ni ada je cerita aku nak sumbat dalam blog aku kan. Haruslah gigih, kang followers pakat dok berambuih. Tak mati Mak Jemah tengok? Mak Jemah famous okay, haa gituu. Kau mampu ada bf kaki lambung? Mak Jemah je mampu, kan Mail Lambung?! -.-

Okay intro mengarut macam amshsysbx!!!


Okay, tadi Puan Hayati ada buat BBQ dekat rumah dia. So apa lagi, akulah orang paling excited nak pergi. Sekali sampai aku makan ayam seketulzzzz jewww, dah tu ratah tengkok pulak. Memang kenyang sampai sekarang kan. Zzzzz. Makanan banyak habis pulak, sadis. Ni semua Arni punya salah! Damn you.


"Buatlah macam rumah sendiri!" -Arni
Wahhhh, Puan Hayati pun tak cakap macamtu, ni anak murid dia pulak tolong cakap kan. Hebat eh kau Arni? -.- bagi direction ntah pape pulak tu, k terima kasih banyak Arny! -.-


Gambar kelas harus ada.


Anyways, thanks banyak2 Puan Hayati. Lain kali buat lagieww eh? -.- Oh ye, dah kenyangzzzz kenalah bersidai macam duyung kan? Kaki pula harus dilunjurkan ke depan. Gitu. Eh silap macam DUGONG lebih sesuai kot! Kbye.

____________________________________________________________


Larian satu murid, satu sukan, satu Malaysia telah berjaya diadakan pada 2 Julai 2011 bertempat di SMKCJ.


Eeeee sakit lutut ke haperr?!


Oh tak bersalah pulak dah, tanya sakit lutut je padahal -.-


Okay fine, jangan nak tengok atas sambil nganga mulut sangat la. Susah sangat ke nak jawab soalan aku? Korang sakit lutut keeeeee???!!!! -.-


"Ntah pape tak nak jawab soalan, huuuu~" - Syazwan
"Haha comel pulak aku tengok Dhanial ni" -Nik
"Nik, kang aku lempang kau pulak. Kita cakap pasal lutut!" -Aini

ZzzzZZZzzzz

3 comments:

Fazrina Mokhtar said...

tak hbs spm lg dah bt bbq. bestnyaa.

scha said...

wehh serious aku dh lama tk gelak mcm ni bila baca blog org. hahahaha

dhanial yahaya said...

Puan hayati kan :P

Heeee, re;axkan minda.