my last entry

okay , hari ni aku bangun pukul 10pagi oh biar aku ulang okay 10 PAGI ! disebabkan iran kat atas rumah aku gaduh dengan bini dia or ank dia ntah , sumpah 1 Belimbing Heights boleh dengar wey . eh2 ,korang dah mengacau waktu tidur aku tahu ? baru 4jam aku dapat tidur ! sigh . apa nak buat , maybe dah menjadi trend korang kat sana , gaduh je kena 1 bangunan dengar . baru tahu sape salah dan sape betul kan ? (padahal sepatah haram pun tak paham kau dhanial) baiklah .

wohoooo ! jarang sama sekali or tak pernah2 aku tengah tidur and terasa nak buang air besar , tapi hari ini terjadi . woww ! wa kata lu , banyak siuttt ! keluar macam air paip , bunyi tak payah kata lah . FS tengah tidur pun terjaga kan , muahaha (tak perlu kot ayt ni) nak bagitahu korang yang aku minum teh orang kampung mak aku semalam . wohoo ! korang kena try benda alah ni . eh dhanial , kau pahal cerita pasal air besar doh ? ada apa masalah ? pahal lu ? asal kau ? you ni kenapa ? -..-'

and hari jugak lah last post and last day aku dengan FS memandangkan dia nak balik hostel dah malam ni . sigh ! bosan sial ketiadaan driver a.k.a teman sehati sejiwa *euw , pahal ni ? eh , nak sentuh sikit pasal plan ke sungai gaybhai eh jap , gabai . serious doe aku mcm bengang gila a.k.a kempunan nak pergi , sekali cancel , memang terbaik lah kan . yaya kau sorang je tahu tahap kempunan aku macam mana kan , sampai tak makan 2jam wey , 2 JAM ! perlu ke ayt ni ? -..-'




ouh ni lagi 1 musibah , handphone aku buat hal ! mybe ini salah Nayli and Aisy (padahal aku sendiri suka bagi jatuh kau kan) , yelah doh , phone aku memang jadi alat permainan diorg , suka hati nak campak sini sana kan . wtf ?! korang tengok sekarang apa dah jadi , tak boleh baca text and sentuhkeypad *-..-' dia dah rosak doe . no more msg after this ! hell .

dan yang terakhir , sekolah akan dibuka semula , dan hidup baru mesti diteruskan dengan dipenuhi wajah2 ceria ! SENIOR WEYH ! lepas ni cari 3 orang budak form5 buat group F4 . serious gempak en . haha , wasalam :')

11 comments:

dylakamil said...

haha perlu ke pasal buang air besar?

oh plan bbq, watlekkk. there would be more during the school holidays ayte :)

selamat kembali ke sekolah ! :P

Lady FS. said...

oohhh pity u baby , no more driver , no more instant mcd , no more LPTOP ! huahua

xpayah nk bajet sgt jd f4 , sumpah korg lalu je org kejar kejar nk ludah ! sape ludah paling banyak & berkahak

DOLCEshasha said...

chill(:

HEPI NEW YR and kembali ke sekolah.

rda hot said...

Haha. Asal tak naik je rumah orang Iran tu dan pakai baju seragam polis ur mum dan keluarka waran tangkap. Haha.

Weyy weyy, sg gabai on may okay?

elyaa HE-BAD said...

f4? gelabah la kau. hahaha. ubah gaya rambut baru boleh masuk. hahaha.

Kisah Kehidupan said...

group F4, hahahahah :P

atifah said...

haha cerita BOF tu dah lama lah weyh! aku dah tgk kat kbsw haritu , kuno gila weyh ! hahha cehh tak yah nk jadi f4 bukan gempak mana pun , ohh lagi satu , pathetic gila cellphone kau

munmun said...

haaha, budak isnin ni jumpa

Eyriqazz said...

knapa gambar header ramai di censored?

Great Teacher Onizuka

Shazana Samaluddin said...

budak sekolah sial.
dah form4 dah.
terharu aku tgk adik2 aku membesar. hahahaha

liyanaKim said...

da best moment in life. masa sekolah lah!