People That I Love :')


Ada banyak lagi, tapi malas nak upload semua karang tak pasal2 korang semua termuntah. Semoga mata2 korang tak geli tengok gambar2 aku ni, hehe :P

18 comments:

aina ali said...

wahh so sweet . hahah .

Feeqa said...

rajin ngat aihh upload manyak2 pic.

nostalgia oh tissue 4minute tu. haha. reply text la woiii

dhanial yahaya said...

Kannnn :)

Hahahaha dhanial mmg rajin doh. Haaa msg?

Fazrina Mokhtar said...

love you too DHAN

mirara said...

gambar aku tiga ja ?

kak suria kata gambar dgn dia tak ada pun

bazli kata thanks ada gak gambar dia yg menyemak tuu , haha

dhanial yahaya said...

awww faz :')

Hahaha gambar dengan kak sue dekat phone satu lagi. Sorry tak perasan :P

elya ashikin said...

wink wink. terharu bodoh bukan termuntah. hahaha

dylakamil said...

nice gilaaaa edit mcm tuuu :D sumpah nice :)

Yeay yeay yeay ada gmbr dyla. hahaha

Labiuuuu dhan! Hihihi

atifah said...

wahhhh teepa je takdak nahhhhh

dhanial yahaya said...

Oh maksud kau elya Terharu yang bodoh. Bukan Termuntah a yang bodoh sekarang? -.-

Padahal tak edit pape pun kan dyla, hehehe lebiuuuu! :P

Kau yag tak tangkap gambar dengan aku teepa! :\

scha sykes said...

harharhar xD gambar aku pun ada..thanks dhanial ;'D

dhanial yahaya said...

Jangan nak harhar sangat

Anonymous said...

xyah ltak gamba lau nak conteng!!!

dhanial yahaya said...

Siapa kau?

elya ashikin said...

kau nak gaduh ke dhan? hahahaa

dhanial yahaya said...

Hahahaha buat rilex sikit.

nadira said...

thanks ,ganbar kat gim .haha

dhanial yahaya said...

Yeah, welcome :P