Awesomeeeee

Kali ni i nak share pasal kawan i. Her name is Puteri Nur Naquiah. What a lovely name kan? Serious masa dulu time tak kenal this girl i macam errr nama apa tu, eh nama ke tu. Sumpah pelik, tapi i suka derr :P I add dia dekat fb sebab dia course mate kakak i dekat Merbok. And i betul betul nak kawan dengan dia ni. Damn, boleh tanya FS sekarang! Hahahaha


see, muka sesuai dengan nama kan. Cantik je :')

I thought dia ni mesti sombong, yah orang cantik, comel en. Mana layan orang sebarangan. But this girl perghhh absolutely lain doh. She's so kind. I suka kawan dengan dia, and i really meant it. I suka gaya dia jugak, so simple but nice. Tak payah nak over over, tapi macam harem kan. Ikut la this girl, awesomeeeeeee! Ahh, i rasa macam nak puji you terus puteri. Sebab you memang adorable sangat doh. Pleaseee pleaseeee, help me! Damn! Okay over sangat tu -.-


Jom tengok this girl :) Adorable gila, tsk tsk


This is what we call natural beauty :)


Suddenly i dengar cerita dia botakkan rambut dia. Pergh serious i macam terkejut gila. Why? Rambut you dah cantik kot, serious cantik. Tapi it's okay. I tengok dekat fb dia betul ke dia botak. Yah dia memang botak -.- I yang lelaki ni pun tak berani nak botakkan rambut macam you puteri. You memang idola i tau puteri :') Even dia botak, she still know how to work with it. Tengok gambar boleh tahu kan. Style sey this girl! <3






Kan i dah cakap. Dia still style even botak. Lagi style okayy! One thing I suka about this girl, senyum. Dia memang suka senyum! bila dia senyum perghhhh. Manis dohhhh! Satu lagi, dia memang sangat comel. Bukan ketinggian tapi cara dia semua. Dia suka pegang rambut dia, haha. Sumpah i pun rasa macam nak pegang. Mana tau i boleh jadi comel macam dia jugak kan :D Anyways, i suka semua pasal you puteri.


Ni masa i jumpa di dekat sunway. I malu, i tak secomel dia hehe

Oh i nak berterima kasih jugak u sudi belanja i malam tu. You dah la cantik, comel, hot malah pemurah pulak tu. I nak kawan dengan orang macam ni la. I memang suka this kind of girl, hope jumpa lagi kawan macam puteri ni. Apa apa pun, goodluck sambung degree yah puteri :)


11 comments:

Feeqa said...

bapak puji tinggi melangit, hahah. unung quya terpk idea ni. keke.

pic yg third last tu fav I :))

Dyba Rosli said...

Awesomeeeee!

elya ashikin said...

first time dhanial yahaya suka perempuan. hahahhaa.

tak pernah nak dok tayang puji melambung aku kt blog kau kan. hahaha. but she really natural beauty doh.

dhanial yahaya said...

derrr, tarpaksa la feeqa. haha

kan kan? :P

Alah kau buat apa. Tak payah kot elyaa. haha

FS said...

Dah agak dah kerja FB. Haha
Kawan2 I semua awesome! :DD

DOLCEshasha said...

yeahhh ur frens semua awesome! hehehe :)

dhanial yahaya said...

Tula pasal. Gila bangga sey ;')

Fazrina Mokhtar said...

wahhh cantik doh dia. :)

dhanial yahaya said...

kan i dah cakap :D

Miss A. said...

Heyy, check this link (:

http://storyofaisyah.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html

awak di TAG :D
join ya? Hee

dhanial yahaya said...

Thanks :)